Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kromě toho, že jste docela pěkná, jste teky pěkný demagog ;-D!

Protože UK nezakázala tuhle soutěž proto, že by se jí nelíbila, nýbrž proto, že pořadatelé BEZ DOVOLENÍ v názvu soutěže využili (zneužili?) jméno téhle univerzity, kterou o konání a dalších aspektech vůbec neinformovalo. takže je celkem logické, že se TOHLE - nikoli soutěž samá - univerzitě nelíbí

1 0
možnosti
Foto

Demagog nejsem, ani jednou neuvádím, že někdo soutěž zakázal, ale tvrdím, že se o to vedou spory.

Taktéž neuvádím, proč tomu tak je a ano máte pravdu, že spor se vede i o název soutěže. Ten má ale Miss UK oficiálně zaregistrovaný a je zvláštní, že při registraci s tím nikdo problém neměl… takže kde je to zneužití?

0 0
možnosti
Foto

Na videu Ti to sluší :)

0 0
možnosti
FS

Nesluší. A kráká jak vrána. :-) Hold

0 0
možnosti
ZS

Milá dámo, až půjdete na universitní půdu, stavte se v knihovně a zjistěte si, jaký rozdíl je mezi slovy HOLD a HOLT.

Jinak jste mi připomněla má středoškolská léta, kdy jsme taky zvolili Miss ročníku. Nejdřív to byl fór (zvolili jsme tu nejošklivější a nejhloupější - tady se to snoubilo docela neuvěřitelně). Všichni ostatní ze školy náš záměr pochopili, i stala se Miss školy. Hlasování byla tajná, o přestávkách. A protože fór pochopili i studenti ostatních škol, stala se Miss středoškoláků kraje. Mládí dokáže být zlé, jenže hloupost z téhle dívenky jen crčela. Musím ovšem podotknout, že závěrečné vyhlášení jsme zorganizovali MIMO půdu školy. Věřím, že dnešní vysokoškoláci jsou stejně tak schopni volbu zorganizovat, jako to dokázali středoškoláci před desítkami let. ;-)

1 0
možnosti
HP

Však ono to bude v Roxy, ne ve škole.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 724x
Ráda bych se nějak vystihla, ale jsem zastánce hesla, že člověk není slovo, a proto je těžké ho jimi popsat. Takže kdo mě nepozná osobně, stejně neví. :)